TUINKAMPEN

FEESTJES

CONTACT

FOTO'S

OVER ONS

KLASBEZOEKEN

Een tikkeltje meer tijd...

Het zweet parelt van je voorhoofd, je hartslag kruipt naar ongekende hoogtes en terwijl je rechteroog de tijd bewaakt zie je zoonlief vanuit je linker ooghoek naderen, wetende dat hij zijn volgende zin zal aanzetten met het legendarische woord “Papaaa…?” Mag ik ook eens? Nee lieve schat, een haagschaar is erg gevaarlijk.

Bij het klutsen van je eerste ei in het pannenkoekendeeg besef je dat je net iets te veel lawaai maakte waardoor dochterlief vanachter haar Ipad wegspringt en met nooit eerder vertoonde hink-stap-sprong tot in de keuken komt gevlogen… te laat. “Mamaaaa…?” Mag ik ook eens? Je voelt de eierschaalstukjes al kraken tussen je kiezen en beslist het deze keer toch maar even zelf te doen.

Maar het wordt nog beter, want na menigmaal een blauwtje te hebben gelopen zijn ze eindelijk groot genoeg om de handen uit de mouwen te steken. En om dit te vieren geef je zoonlief voor het eerst in zijn leven de kans om de grasmaaier te bedienen. Hij heeft het verdiend. “Papaaaa, nu niet, ik ben aan het chatten.”

Voor sommigen herkenbaar, voor anderen niet. Voor ons in ieder geval wel. “Tijd”

Zou het niet mooi zijn om op tijd en stond even alles los te laten en te zeggen “doe maar”. In De Fortuin willen we graag dat tikkeltje meer “tijd” geven. Als op maandag het eerste belsignaal rinkelt en de eerste tuinmonstertjes stormen de tuin in… dan is er tijd… Tijd om even te vertellen, te zingen, om met een stok te spelen, om modder te maken, om met de handen in het deeg te zitten, om gewoon een tijdje met een konijn op je schoot te zitten…

Lieve ouders, het is voor ons een enorme eer om jullie lieve schatten tijd te geven. En voor dat kleine beetje tijd krijgen wij karrenvrachten liefde terug.

Danku daarvoor.

Stien, Toon, Do, Finn en Pipa

 

OVER ONS

KLASBEZOEKEN

FEESTJES

Heb jij nog geen plannen
voor de vakantie?

Hou je van koken, knutselen,
tuinieren en zit je boordevol
speelplezier?

Wij nodigen je graag uit
in onze tuin om mee te komen
genieten in het groen.

MEEDOEN!

FORTUIN

GROENTENSOEP

OVER ONS

TUINKAMPEN

FEESTJES

Speel ons

fortuinliedje

Een daguitstapje met de klas?

Kom eens mee tuinieren, kokkerellen
en heerlijk spelen in het groen
van De Fortuin!

MEEDOEN!

We plannen graag een dagje in samenspraak met de juf of meester.

HEB JE IETS TE VIEREN?

Breng je vriendjes dan mee naar
De Fortuin en beleef een feestje
in het groen

MEEDOEN!

Meer foto's op de

FACEBOOKPAGINA

 

Volg ons!